Centrul de consiliere si orientare in cariera(CCOC)

poza_ccoc

Dacă te interesează profilul psihologic, aptitudinile profesionale şi traseele educaţionale şi specifice oferite de Universitatea ,,Athenaeum” te asteptăm la Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră (CCOC).

Serviciile de consiliere şi orientare în carieră se adresează studenţilor Universităţii ,,Athenaeum”, sunt gratuite şi se bazează pe confidenţialitate.

Te aşteptăm la Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră dacă vrei să îţi cunoşti profilul psihologic, aptitudinile profesionale şi specifice .

 

Dragi studenți,

Odată cu trecerea activității didactice în mediul virtual și cu instituirea stării de urgență viața noastră s-a schimbat. Cu certitudine viața noastră de astăzi nu mai seamănă cu cea de dinaintea pandemiei. Unii dintre noi suntem practic forțați, pentru binele nostru și al familiei, să ne autoizolăm și să renunțăm pentru o perioadă la interacțiunea directă cu familia sau cu colegii, să renunțăm practic la modul de viață cu care eram obișnuiți.

Noi credem că toate aceste noi provocări pot fi mai ușor depășite dacă suntem solidari, dacă împărtășim din experiența noastră celor care au nevoie de  ea și ne-am gândit că ar trebui să fim alături de dumneavoastră pentru a depăși cu succes această perioadă destul de dificilă.

Centrul de Consiliere și Orientare Profesională (CCOC) al Universității Athenaeum, prin membrii săi, este gata să vă ofere asistență și sprijin pentru a reuși să depășiți cât mai bine această perioadă. O perioadă plină de incertitudini, care amplifică sentimentul de nesiguranță.

Începând de astăzi și continuând pe toată durata stării de urgență, orice student al universității noastre poate beneficia de servicii de suport din partea echipei CCOC, sprijinul constând în:

  • Consiliere individuală (sprijin psihologic pentru situația de criză),
  • Asistență și sprijin educațional / Asistare / Îndrumare
  • Informare.

Pentru orice întrebare vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail ccoc@univath.ro

Cunoaștem că orice relație de consiliere are nevoie de încredere.

Vă asigurăm că echipa CCOC se bucură de o un înalt profesionalism și vă asigură că va păstra discreția profesională în ceea ce privește interacțiunea cu dumneavoastră.

Puteți avea încredere în noi!

Programul de consultanță (online) este afișat în Secțiunea AVIZIER.

 

 Lasa-ne un mesaj la adresa de email ccoc@univath.ro