Mesajul Rectorului

Daniela Mitran  UATH - Garanţie şi performanţă în carieră!

Deschidem, iată pentru a  30-a oară, anul de învăţământ al Universităţii Athenaeum din Bucureşti. Avem o istorie consolidată  şi odată cu evenimentul pe care îl sărbătorim, anul academic 2020/2021 ne aşteaptă cu noi provocări.

Urmează să asigurăm o mai bună vizibilitate internaţională, să perfecţionăm strategia şi mecanismele de asigurare a calităţii în facultăţi şi universitate.

În final, adresez un mesaj special de salut şi de bun venit în universitate bobocilor din anul I, studenţilor înscrişi la continuarea de studii, noilor masteranzi. Îi primim în comunitatea noastră academică cu simpatie şi dragoste, sperăm că se vor integra fără dificultate în cultura şi climatul academic al Universităţii noastre prin performanţele academice proprii, vor consolida prestigiul universităţii. 

Dragi colegi, vă mulţumesc pentru activitatea desfăşurată până acum şi vă invit să fiţi alături de noi cu încredere şi speranţă că, împreună, ca o adevărată familie vom duce mai departe prestigiul acestei şcoli şi vom construi un viitor mai bun pentru fiecare.

Vă urez un an universitar plin de realizări, împliniri profesionale şi putere de a reuşi în tot ce întreprindeţi în complexa activitate pe care ne-am asumat să o desfăşurăm.

 

 

Conf.univ.dr. Daniela Mitran

Rectorul Universităţii