Mesajul Presedintelui Senatului

Emilia Vasile  UATH 30 şi Libertatea Academică

 Cu satisfacţia unor importante împliniri, aniversăm 30 de ani de existenţă. Este o bună ocazie de a ne readuce în memorie clipe de istorie a unui învăţământ superior privat şi oamneii care au pus bazele instituţiei noastre şi au contribuit la ceea ce reprezintă ea astăzi.

În calitate de fondator al Universităţii Athenaeum am dorit de la început să întemeiem o universitate în care să existe o libertate academică, de respect reciproc, transparenţă, onestitate, profesionalism, responsabilitate individuală şi publică.

Pot spune că am reuşit.

La afirmarea prestigiului Universităţii Athenaeum şi-au adus contribuţia în primul rând cele 25 de promoţii de absolvenţi.

La Mulţi Ani Universitatea Athenaeum, pentru cei 30 de ani în care ai devenit după parcurgerea unui drum dificil, rodul valoros al întregii activităţi la care zi de zi au muncit şi muncesc toţi cei care ţi-au dorit binele.

Ce vedem astăzi prin studenţii noştri, prin cadrele didactice şi întreg personalul este rodul  spiritului de echipă, al muncii asidue şi al eforturilor comune depuse de fiecare dintre noi, dar şi a bucuriei de a fi împreună şi de a arăta că facem parte din familia Universităţii Athenaeum din Bucureşti.    

Cu prilejul celor 30 de ani ai funcţionării depunem în contul Universităţii Athenaeum munca pe care o mai stăpânesc şi care-i o monedă. ce nu se devalorizează nici o dată şi în acelaşi timp dăruirea ce înobilează orice universitar.

 

Împreună spre noi succese !

Prof.univ.dr. EMILIA VASILE

Preşedinte Universitate